Tomaatteja tuli paljon, mutta eivät ehdi kypsyä, kun ei ole kasvihuonetta. Tämä tomaatti ilmeisesti haluaa näyttää mitä mieltä on minun viljelytaidoistani :)
JOstain syystä näkyy ainoastaan pikkuinen ruutu, mutta ei kuvaa. Blogilistassani kyllä "keskari" näkyy, mutta ei tässä itse kirjoituksessasi. Mukavaa lauantai-iltaa!
Hauska kuva. Minulla kävi myös niin, että minitomaatteja oli parvekeruukussa viime kesänä raakileina vaikka kuinka. Nostin ruukut keittiönpöydälle (hygieenista) ja siinä ne saivat kypsyä.
JOstain syystä näkyy ainoastaan pikkuinen ruutu, mutta ei kuvaa. Blogilistassani kyllä "keskari" näkyy, mutta ei tässä itse kirjoituksessasi.
VastaaPoistaMukavaa lauantai-iltaa!
Sepä harmillista. Kait olen jotain kämmänny.
VastaaPoistaTaisi olla yleisempi vika, kun muissakin blogeissa oli samankokoisia ruutuja kuvan tilalla. Nyt näkyy kuva.
VastaaPoistaKauniita unia :)
Huh helpotus, en kämmännytkään :)
VastaaPoistaKauniita unia.
Hauska kuva. Minulla kävi myös niin, että minitomaatteja oli parvekeruukussa viime kesänä raakileina vaikka kuinka. Nostin ruukut keittiönpöydälle (hygieenista) ja siinä ne saivat kypsyä.
VastaaPoistaHih, hauska kuva:D Mulla oli eilen sama vika, kuvia ei näkynyt, mutta nyt näkyy hyvin.
VastaaPoistaYritän saada nuo tomaatit punastumaan nyt sisällä, mutta ei se haittaa vaikka epäonnistuisinkin. Oli kiva kokeilu tuokin :)
VastaaPoistaHeh! Aika tylysti sanottu tuo, että tomaatti näyttäisi mitä mieltä on sun viljelytaidoista ;D
VastaaPoistaVoithan sä tehdä ns. Hillottuja tomaatteja, jotka nimenomaan tehdään vähän raaoiksi jääneistä tomaateista laittamalla ne mausteliemeen.
Tosiaan, hillottuja tomaatteja, nyt vaan ohjetta etsimään :)
VastaaPoistaÄti teki tällaisella ohjeella, jota minäkin käytän:
VastaaPoista1 kg vihreitä tomaatteja
2,5 dl etikkaa
2,5dl vettä
3-4 dl sokeria
pala kanelitankoa
4-6 neilikkaa
( valkopippureita )
Pienemmälle satsille pientä soveltamista vain peliin. Itse jätin valkopippurit pois
Kiitos :)Tulee varmaan hyviä.
VastaaPoista